Nieuws

Jammer genoeg zijn we bij Gewest Maneschijn ook niet immuun voor het corona virus en ondervindt onze werking hier de gevolgen van.

Onze nieuwe ploeg is er klaar voor, jij ook? 
Check zeker onze activiteiten op de website voor een handig overzicht en de tab 'Over ons' om onze fantastische ploeg te leren kennen! 

Hallo beste Keti's!

Vanaf NU kan je je inschrijven voor Keti-Gewest, hoera!
Hoe? Simpel, vul gewoon het online google formulier in ;)

Zet 26-28 april maar dik onderlijnd in je agenda! Dan is het keti-gewest, het meest belangelijke weekend voor alle Keti's van Gewest Maneschijn!
Meer info en inschrijven? Klik door naar het tabblad Keti Gewest 2019! 

Op onze Tito-dag gaan we laten zien dat wij als Chiro's van Gewest Maneschijn mee voor een beter klimaat willen zorgen met een geweldig Tito-spel!
Meer info volgt snel!

Aaarrr piraatjes! We knallen het chiro-jaar in met het gewest openingsspel op vrijdag 5 oktober! Alle leidingscrews worden uitgenodigd om hun schip en eer te verdedigen op de waters van de Grote Markt in Mechelen @20u30!

We gaan met alle keti's van het gewest op weekend, hoera!
Ondergedompeld in alle applicaties gaan we een weekend hard aan!

Het Gewest daagt jullie uit! Kom met je leidingsploeg naar onze GLOW en ontsnap als eerste! Nadien doen we nog lavertje aan het vuur met drankjes en hapjes ;) 

Gewest Maneschijn is in Mechelen gestart met een grootschalige zoekactie naar Vatty 'Vat' Maneschijn.

Joehoe! Het is zo ver! De 2e GLOW editie is een feit. 
Heb je de eerste editie (fire&laser) gemist? Of was je aanwezig op deze knaller en wil je de volgende ABSOLUUT niet missen? 

Pagina's

Abonneren op Nieuws